Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Meclis Üyeleri ve belediye çalışanlarıyla iftar açtı.
Çambaşı Kayak Merkezinde Meclis Üyeleri ve personeli ile bir araya gelen Başkan Kaya, “Mübarek Ramazan ayında bizlerde kendi çalışma arkadaşlarımız ve Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek iftar sofrasında buluştuk.” dedi.
Kurumları yüceltenlerin çalışanlar olduğunu belirten Başkan Kaya, “Ramazan, bayram demeden her çalışanımız halkımıza hizmet için fedakârca çalışıyor.Aynı bir ailenin fertleri gibi sevgi, saygı ve karşılıklı anlayış içerisinde sorumluluğunuzu en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz.Hepinize gönülden teşekkür ediyorum.Nice ramazanları aileleriniz ve sevdiklerinizle geçirmenizi yürekten temenni ediyorum.” diye konuştu.