Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, 2017/2018 Eğitim ve Öğretim yılını kutladı.

Belediye Başkanı Yener Kaya,öğretmeni, öğrencisi ve velisi ile yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğunu yaşandığını belirterek, “Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakar öğretmenlerimize emanet ediyor, yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarı dileklerimle sevgilerimi sunuyorum” dedi.