Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kaya, mesajında, yeni umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Yeni yılın ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilediğini aktaran Kaya, şunları kaydetti:

” Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve ilçemize yeni bir çehre kazandıran proje ve yatırımları gerçekleştiriyoruz. En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin şunu bilmesini istiyorum ki, 2018 pek çok projemizin tamamlandığı ve ilçemizin hızlı bir dönüşüm yaşadığı bir atılım yılı olacaktır.”