Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yayımladığı bayram mesajında bayramların toplumun birlik ve dayanışması anlamında çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Kaya, “Yıllardır süre gelen geleneksel kültürümüzde, yoksulu, düşkünü unutmadığımız, yardımlaşma geleneğimizi en güzel şekilde yerine getirdiğimiz, akrabalarımızla, dostlarımızla bir araya geldiğimiz bayramlar, dargınlıkları ortadan kaldırıldığı, hoşgörünün egemen olduğu özel günlerdir. Bayramımızın adı gibi şeker tadında geçmesini diliyorum. Bayramımız ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur getirmesi temennisi ile Kabadüz’lü hemşerilerimin ve tüm halkımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.