Kabadüz – Başköy arası yol sıcak asfalta kavuştu.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, tamamlanan çalışmaların herkesi mutlu ettiğini dile getirdi.
Yaptıkları hizmetlerin herkes tarafından takdir topladığını dile getiren Başkan Kaya konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmiş olmanın haklı gururunu birlikte yaşıyoruz.
Kabadüz ilçe Merkezimizle, Başköy Mahallemizi birbirine bağlayan ve önceki dönemde de Ordu Büyükşehir Belediyemizle birlikte alt yapısını güçlendirdiğimiz Kabadüz-Başköy arasındaki 3 bin 200 metrelik yol sıcak asfalta kavuştu. Modern ve konforlu yolumuz tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.
Çalışmalardan dolayı başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”