Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, 18. Geleneksel Çambaşı Yayla Festivaline herkesi davet etti.
Başkan Kaya festival hakkında şunları söyledi:
“Ordu Büyükşehir Belediyemizle birlikte 18. düzenleyeceğimiz Çambaşı Yayla Festivaline tüm hemşehirlerim davetlidir.
Gerçekleştireceğimiz festivalimizde insanlarımız arasında birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğin pekişmesinin yanında, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylamızın temiz havasında düzenleyeceğimiz birçok etkinliklerle birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapacağız.
Yaylamızda iki gün sürecek festivalimizde, en güzel kuzu, en güzel buzağı, en kaliteli bal, en lezzetli peynir yarışmalarının yanında sahne alacak sanatçılarımızla hep beraber gönlümüzce eğleneceğiz keyifli anlar yaşayacağız.
20-21 Temmuz (Cumartesi-Pazar) günlerinde gerçekleşecek Çambaşı Yayla Festivalimize tüm halkımızı davet ediyorum.”