Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bu yıl 15. düzenlenecek olan Çambaşı Yayla Şenliği 24-25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacağını açıkladı.
Ordu Büyükşehir ve Kabadüz Belediyesi işbirliğiyle 15. Çambaşı Yayla Şenliği 24-25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
Bu yıl gerçekleştirilecek olan 15. Çambaşı Yayla Şenliği’nin toplu sünnet şöleni ile başlayacağını ifade eden Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, tüm hemşehrilerini şenliğe davet ettiğini söyledi.
Çambaşı Yayla Şenliği’nin Ordu Büyükşehir ve Kabadüz Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştireceğini belirten Başkan Yener Kaya, “Bu yıl ki 15.Çambaşı Yayla Şenliği’ni 24-25-26 Temmuz tarihlerinde Ordu Büyükşehir Belediyemizle birlikte ortaklaşa gerçekleştireceğiz. Şenliğin ilk günü toplu sünnet töreni ile başlayacak. İkinci ve üçüncü günlerde çeşitli yarışmalar ve etkinliklerle devam edecek. Öte yandan şenlik kapsamında Nuray Hafiftaş, Nilgün Kızılcı, Sıtkı Akın, Yıldız Çam ve Taner Can sahne alarak şenliğe katılanlara doyumsuz bir hafta sonu yaşatacaklar”dedi.