Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bu yıl 16. düzenlenecek olan Çambaşı Yayla Şenliği 29-30 Temmuz tarihlerinde yapılacağını açıkladı.
Ordu Büyükşehir ve Kabadüz Belediyesi işbirliğiyle 16. Çambaşı Yayla Şenliği 29-30 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, tüm hemşehrilerini 16. Çambaşı Yayla Şenliğine davet ettiğini söyledi.
Çambaşı Yayla Şenliği’nin Ordu Büyükşehir ve Kabadüz Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştireceğini belirten Başkan Yener Kaya, “Bu yıl ki 16.Çambaşı Yayla Şenliği’ni 29-30 Temmuz tarihlerinde Ordu Büyükşehir Belediyemizle birlikte ortaklaşa gerçekleştireceğiz. Çeşitli yarışmalar ve etkinliklerle devam edecek olan şenliğimiz Sanatçı Hülya Polat ile doyumsuz bir hafta sonu yaşatacaklar”dedi.