Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya,Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bayramların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini ifade eden Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Bayramlar herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle bir kez daha kucaklaması için bir fırsat görülmeli ve iyi değerlendirilmelidir” dedi.

BAYRAMDA ZİYARETLERE ÖNEM VERİLMELİ

Bayramda ziyaretlere önem verilmesi gerektiğini belirten Kaya, “Bayram sevincini, ailemizle,akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla,yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın, birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum.Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik eder,sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini dilerim” dedi.