Akgüney Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Akgüney Köyü Birlik Beraberlik ve Buluşma Gününün 3’sü gerçekleştirildi.
Kabadüz ilçesi Akgüney Mahallesinde gerçekleşen buluşma gününde konuşan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli katkısı olduğunu söyledi.
Akgüney mahallesinin birlik ve beraberliğini her zaman gösterdiğini belirten Başkan Kaya, “Bugün burada gördüğüm tablo beni çok mutlu etti. Belediye olarak bu tür etkinlikleri her zaman destek olacağız. Şunu özellikle söylemek istiyorum birlik içinde olunursa başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” dedi.
Akgüney Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Şensoy, etkinliğe katılanlara teşekkür ettiğini belirterek, etkinliğin her yıl geliştirilerek devam edileceğini ifade etti.
Konuşmaların ardından sahne alan mahalli sanatçılar katılımcılara müzik ziyafeti sundu.