Ordu turizm müşaviri Hassan Ashour, Çambaşı Yaylası’na hayran kaldığını  söyledi.

Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren bir turizm acentesinin temsilcisi olan  Hassan Ashour, geldiği Çambaşı Yaylası’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle  karşılaştı. Kendi insanlarının yaylaları sevdiğine dikkat çeken Ashour, “Çambaşı  Yaylası doğası ve sıcakkanlı insanlarıyla çok mükemmel bir yayla. Burada  konaklama ve ulaşımdaki eksiklikler giderilir ve kayak merkezi faaliyete  geçerse, çok sayıda Arap turist Çambaşı Yaylası’na gelir” dedi.Ordu turizm müşaviri Hassan Ashour’u, Çambaşı Yaylası hakkında bilgilendiren  Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı da, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile  getirdi. Yaylaya yapılan ve yapılması düşünülen yatırımları anlatan Kaymakam  Avcı, yaylaya ulaşımı sağlayan karayolunun genişletme çalışmalarının başladığını  söyledi.
Kaynak :  iha

Araplar Çambaşı Yaylası’na Hayran Kaldı