Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda, Yerel ve Mahalli seçimlerde en yüksek oy ile seçilen belediye başkanlarına plaket takdim etti.

Ankara’da AK Partili belediye başkanlarının katıldığı “AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi. Gerçekleşen toplantıda seçimden en yüksek oy oranı alarak seçilen Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden plaket aldı.

Öte yandan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya Büyükşehir belediyeleri içinde en yüksek oy ile seçilen 6. başkan olduğu öğrenildi.