Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Ankara’da yaşayan Kabadüzlü hemşehrileriyle kahvaltıda buluştu.
Ankara’da bir mesire alanında gerçekleşen toplantıya katılanlara konuşan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bundan sonrada kaynaşma ve tanışma toplantılarının yapılacağını kaydetti.
İlçeye yapmak istedikleri birçok projelerinin olduğunu belirten Başkan Kaya, “Bugün burada sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Gerçekleşen bu toplantılar ile bizler size yaptıklarımız ve yapacaklarımızı anlatmamız yanında sizlerin görüş ve önerilerinizi almak istiyorum”dedi.
Kabadüz ilçesinin herkesin gelip ziyaret ettiği bir yer olduğunu ifade eden Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“İlçemize il içinden ve il dışından çok sayıda kişi mutlaka ziyaret ediyor. Özellikle yaz mevsiminde ilçe nüfusumuz 60 bin kişiye kadar yükseliyor. Ancak bu rakam kış döneminde 7-8 bin kişiye geriliyor.Bizlerin sizlere daha cok hizmet etmek istiyoruz. Bunun için bizlere nüfus konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.”