Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Aziz milletimiz takdir yetkisini kullanarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk seçilen Cumhurbaşkanı olarak seçmiştir” dedi.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında yaptığı açıklamada, tüm Türkiye’de gerçekleşen oylamanın huzur ve esenlik içinde geçmesinden dolayı tüm hemşerilerine teşekkür etti.
10 Ağustos’un Türk siyasi tarihine geçtiğini belirten Başkan Kaya“Oylama sonucu ülkemize, milletimize ve bütün vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Aziz milletimiz takdir yetkisini kullanarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk seçilen Cumhurbaşkanı olarak seçti”dedi.
Kaya,Tüm Türkiye’de gerçekleşen oylamanın huzur ve esenlik içinde geçmesinden dolayı tüm hemşerilerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.