Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Kabadüz Merkez İlk-orta okulunda gerçekleşen karne dağıtım programına katıldı.
Çocukların karne sevincine ortak olan Başkan Kaya, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal, Belediye Başkanı Yener Kaya ve daire müdürleriyle birlikte Kabadüz Merkez İlk-orta okulunda gerçekleşen karne dağıtım programına katıldı.Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Kaya, karnelerini verdiği öğrencilere tatili iyi değerlendirmelerini istedi.
Yarı yıl Karne tatilinin başladığını anımsatan Başkan Kaya, “Bugün sömestre tatilinin başlangıcı, okullar tatil oluyor ve çocuklarımız karnelerini alacaklar. Bizde karnelerini çocuklarımıza verdik, onlarında 15 gün dinlenmek hakları. Tatilde öğrencilerimiz çocuklarımız kitap okusun, eğlensin. Öğrencilerimiz inşallah bu tatili en iyi şekilde değerlendireceklerdir kendilerine başarılar diliyorum”dedi.