Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Kabadüz İlçesi Derinçay, Gümüşdere, Darıcabaşı,Özlükent ve Turnalık Mahalle Derneğinin İstanbul ilinde gerçekleştirdiği piknik şölenine katıldı.

Piknik şölenine katılan Belediye Başkanı Yener Kaya, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğin sağlanmasına önemli katkı sağladığını ifade etti.

Piknik şölenini düzenleyenlere teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Kaya, “İstanbul ilinde faaliyet gösteren derneğimizin gerçekleştirdiği piknik ile bir araya geldik.Bu gün her şey çok güzel geçti. Piknik vesilesiyle uzun zamandır görüşemediğimiz bir çok hemşerimizle görüşerek, sohbet etme imkanı yakaladık.Bizlerde bu tür etkinlikle insanların kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanması acısından önemli görüyoruz. Pikniğe emeği geçen, katkı sağlayan ve katılan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.