Kabadüz Belediyesi Özlükent mahallesi ile Turnalık Yaylasını birbirine bağlayan yolun açılmasında sona yaklaştı.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Özlükent mahallesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Yol açma çalışmalarının son aşamaya geldiğini ifade eden Başkan Kaya, “Özlükent mahallemizle Turnalık Yaylası birbirine bağlayan yolun açma çalışmaları son aşamaya geldi. Sona yaklaştığımız çalışmalar kapsamında 3 bin 500 metre yol açıldı. Kısa süre içerisinde buradaki çalışmamız tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecek” dedi.
Özlükent Mahalle Muhtarı Yekta Bodur, vatandaşların yıllardır özlemini yaşadıkları yolun kısa süre içerisinde hizmet girecek olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Kabadüz Belediyesinin zor arazi şartlarına rağmen özverili çalıştıklarını belirten Muhtar Bodur, “Turnalık, Özlükent bağlantı yolu bizlerin yıllardır hayalini kurduğumuz bir yoldu. Bilindiği üzere bizim mahallemizin arazi koşulları oldukça zordur. Bu zorluklara rağmen yolumuz kısa süre içerisinde hizmete girecek. Bu yolun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.