Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Tüm işçi ve emekçilerin işçi bayramını kutladı.
Başkan Kaya Mesajında şunları aktardı:
“Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz projelerde, yapılan hizmetlerde belki de en büyük pay siz çalışanlarımızın emeğidir. Bizler de belediyemizin iş ve hizmet üretiminde birinci derecede rol oynayan işçi kardeşlerimize hak ettiklerini, alınlarının teri kurumadan vermek için gayret gösteriyoruz. Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini diliyorum” dedi.