Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Kaya, emeğin en yüce değer olduğunu ifade ederek mesajında, şunları kaydetti:
“Ürettikleri hizmetler ile insanlarımızın hayatını kolaylaştıran işçilerimiz, ülkemizin, medeniyetimizin yükselmesinde çok önemli bir role sahiptir. Soframızdaki ekmekte, evimizin tuğlalarında, çeşmemizden akan suda ve buna benzer birçok hususta emekleri vardır. Bu emekleri hem dinimiz hem de geleneğimiz kutsal saymıştır. Başta Kabadüz Belediyemiz çalışanları olmak üzere ilçemizdeki ve ülkemizdeki bütün işçilerin 1Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, ilçemizin, ülkemizin gelişip yükselmesi için kararlılığa ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum” dedi.