Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
Başkan Kaya, yayımladığı mesajda, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümünü ilçemizde coşkuyla kutlamanın sevincini ve haklı gururunu duyuyoruz. Cumhuriyetimizin çok zor koşullarda yürütülen bir Kurtuluş Savaşı sonunda kurulduğunu biliyoruz. Şanlı Bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda yaşamak hepimiz için onur ve gurur vesilesidir. Türk tarihinin en büyük bayramı, gücünü ve kaynağını hür iradesinden alan ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşun 92. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetin temel değerlerine yürekten inanmanın ve başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere değerli varlığımız Cumhuriyetin kurucuları, tüm şehitlerimizin aziz ruhları önünde saygı ile eğilirken, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.