Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, İstanbul İlinde faaliyet gösteren Yokuşdibi Geliştirme Dayanışma Kültür Derneğinin düzenlediği yemeğe katıldı.
Yemekte konuşan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Birlik ve beraberlik yemeğinin hayırlara vesile olmasını dilediğini ifade eden Başkan Kaya, şunları söyledi:
“Güzel işleri başarmak, güzel bir şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmak bir insan için en büyük başarıdır. Yani insanların gönlünde hoş bir seda bırakabiliyorsak, bundan daha güzel ne olabilir. Her zaman derneklerimizin bir çatı altında hareket etmelerini istiyorum. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Derneklerimiz bir birleriyle rekabet anlayışı içinde değil kalkınma ve dayanışma içinde yürüdüğünde daha güzel işlerin gerçekleşeceğini hep birlikte göreceğiz”
Gecenin sonunda bir toplu fotoğraf çekinildi.