Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Turizm Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Turizmin yeni yüzyılın en önemli kalkınma başlıklarından biri olduğunu ifade eden Kaya, İl ve ilçenin zenginleşmesi, tanıtılması, insanların refah içinde mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için de büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.
Kabadüz ilçesinin, tarihi, kültürel, ve doğal güzellikleriyle turizm yönünden büyük bir potansiyele sahip olduğuna da değinen Kaya, şunları kaydetti:
“İlçemiz sınırları içinde bulunan 2 Bin rakımlı Çambaşı Yaylası, yayla turizmi açısında ilçemizi Karadenizin incisi yapmaktadır. Çambaşı Yaylası gerek doğal zenginliği, gerek içinde bulunan Çambaşı Kış Sporları Kayak Merkeziyle turizmde hak ettiği yeri mutlaka alacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle turizm Haftası’nı kutluyor, turizmin gelişmesine katkı sağlayanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”