Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Belediye Meclis Üyeleri,Mahalle Muhtarları ve Azalarıyla toplantı yaptı.
İlçe nufüsünün artırılması için omuz omuza çalışılması gerektiğini belirten Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya,”İlçemize daha iyi hizmet verebilmek için nufüsümüzü artırmamız gerekiyor.Herkesin bildiği üzere yaz aylarında 8 bin nufüsla 50 bin kişiye hizmet vermeye çalışıyoruz”dedi.
Nufüsün artırılmasında muhtar ve heyetinin desteklerinin büyük katkı sağlayacağını ifade eden Kaya, “Sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli.Önerileri doğrultusunda çeşitli nedenlerle ilçemizi terk eden hemşerilerimize daha rahat ulaşabiliriz.Hepinizin desteklerini bekliyoruz. Daha çok hizmet için nufüsümüzü mutlaka artırmalıyız”diye konuştu.