Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Bayramların, sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı günler olduğunu hatırlatan Başkan Kaya, Ramazan Bayramı’nın tüm ülke ve tüm dünya insanlığına barış ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya mesajında, “Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız bir bayramı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bu duygularla başta Kabadüzlü hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlarım” dedi.