Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, 10.Çambaşı Kar Festivalini değerlendirdi.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bu yıl Ordu Büyükşehir Belediyesiyle birlikte 10.cusunu gerçekleştirdikleri Çambaşı Kar Festivalin’de emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.
10.Çambaşı Kar Festivaline katılımın yüksek olduğunu ifade eden,Başkan Kaya, şunları aktardı:
” Sorunsuzca bir festivali daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu yıl Ordu Büyükşehir Belediyemizle birlikte gerçekleştirdiğimiz 10.Çambaşı Kar Festivali katılım oldukça yüksekti.Festivalimize katılanlar hem yüz yüze görüşme imkanı buldular, hem de keyifli bir hafta sonu yaşadılar. İlimiz ve ilçemiz tanıtıma önemli katkı sağlayan festivalimizde karda güreş, kayak ve off road yarışlarının yanında, Gaye Aksu konseri katılımcılar tarafından büyük beğeni topladığını düşünüyorum. Bunun yanında Belediye olarak tüm katılımcılara haşlanmış patates ve turşu ikramı yapıldı. Herkesi mutlu görmek bizleri çok mutlu etti. Bu organisyonda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara şükranlarmı sunuyor. Başta Sayın Valimiz İrfan BALKANLIOĞLU, Sayın Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref ÇAKMAK, Sayın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ,Kabadüz Kaymakamı Zafer ÖZÇELİK,Sağlık çalışanları, emniyet,Jandarma,basın mensupları, Ordu Büyükşehir ve Kabadüz Belediyesi çalışanlarına, Ordu Kayak Kulübüne,Off Road ekibine,Genclik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne sonsuz teşekkür ediyorum.”