Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Mübarek üç ayların içinde yer alan Miraç Kandiline kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yener Kaya, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Miraç Kandili’nin birlik, dirlik ve kardeşliğe güç katacağını bildiren Başkan Kaya, mesajında şunlara yer verdi:

“Bu geceler, kendimizi ve yaptıklarımızı bir kez daha gözden geçirmek ve sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmelidir. Dolayısıyla, Miraç Kandili de bu anlayışla değerlendirilmeli, anlam ve ruhuna uygun olarak, toplumsal huzur ve barışı sağlamaya yönelik gayretler sürekli artırılmalıdır.

Sevgili Peygamberimizin, yaradanın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili’nin, dargınlıkları gidermek, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için bizlere önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslâm âleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik eder, aramızdaki sevgi ve kardeşlik duygularının artmasına, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olması temennisiyle saygı ve selamlarımı sunuyorum.”