Kabadüz ilçesinde Suriye’deki Bayırbucak Türkmenler için Kaymakamlık, Belediye ve hayırsever vatandaşlarca giysi yardımı kampanyası yapıldı.
Belediyede toplanan giysi yardımları Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine gönderilmek üzere yetkililere teslim edildi.
Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyasına Kabadüz ilçesinden de büyük katkı sağlandığının altını çizen Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlunun talimatı üzerine Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyaları kapsamında ilçemizde de yardım kampanyası başlatıldı. Yapılan yardım kampanyası kapsamında kısa sürede giysi yardımlarını topladı. Vatandaşlarımız tarafından belediyemize getirilen giysi yardımları Bayırbucak Türkmenler kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Ordudaki yetkililere teslim edildi. İnşallah yardımlarımız kısa sürede yerine ulaşır ve bir nebze olsun ihtiyaçları karşılanır”dedi.
Kaya, yardım kampanyasına destek verenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.