Kabadüz Belediyesi yıllardır hiç yolu olmayan 5 haneli semti yola kavuşturmak için yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
Kabadüz Merkez Mahallesi Dağdelen Semti Kadıoğlu mevkiinde yıllardır yol özlemi çeken vatandaşların, yeni yol açma çalışmalarında sona yaklaşıldı.
Çalışmaları yerinde takip eden Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Dağdelen Semti Kadıoğlu mevkiinde yeni yol açma çalışmaların da sona gelindiğini söyledi.
Belediye vatandaş işbirliğiyle yolun açıldığını ifade eden Başkan Kaya, “Yıllardır hiç yolu olmayan Merkez Mahallesi Dağdelen Semti Kadıoğlu mevkiinde bulunan 5 haneyi yola kavuşturmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sona yaklaşan yeni yol açma çalışmalarımız tamamlandığında vatandaşlarımızın yıllardır süren yol özlemi son bulacak. Yolun açılmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum”dedi.