Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Belediye ekiplerimiz, çevre temizliğini titizlikle sürdürüyor” dedi.
Kabadüz Belediyesi ilçe sınırı olan Melet köprüsünden, Çambaşı Yaylasına kadar ulaşımı sağlayan karayolu kenarına gelişi güzel atılmış çöpleri topluyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kaya,temiz bir çevreyi gelecek kuşaklara aktarmak istediklerini ifade etti.
Kabadüz Belediyesi olarak sürdürülebilir bir çevre temizliği istediklerini belirten Kaya, “İlçemiz sınırı olan Esenyurt mahallesi melet köprüsünden başlayarak, Çambaşı Yaylasına kadar ulaşımı sağlayan karayolu kenarlarındaki çöpler ekiplerimizce toplanıyor. Buradaki amacımız doğal güzellikleriyle ön plana çıkmış ilçemizi temiz tutmaktır.Çevremizi temiz tutmayı başardığımız gün gelecek kuşaklarımıza daha temiz bir çevreyi aktarmış olacağız. Bunuda hep birlikte başaracağımıza inancım tamdır” dedi.