Bu proje, bizim için bir sosyal sorumluluk projesidir. Sayın Valimiz Orhan Düzgün en son ki Valiler Kararnamesiyle birlikle de Ordu’da kaldı, bizler de çok sevindik, istikrar gerekiyor her yerde. Kendisi gerçekten Turizm Bakanlığında çalışmış olması nedeniyle oradaki bütün bilgi birikimini Ordu’ya aktardı. İşte otelleri görüyorsunuz kendisi hep Ordu için çalışıyor. Valilik kayak merkezi yaptı Çambaşı’na biliyorsunuz. Şimdi orda bir de iş adamları grubu 5 yıldızlı otel projesi var. Biz de konuşurken Vali Beyle oraya değer katma cazibe merkezi yaratma anlamında bize de bir yer tahsisi yapılırsa oraya bizim de bir tesis yapabileceğimizi söyledik. Bunun üzerine başvurumuzu istediler, başvurumuzu yaptık ve devlet bize 350 dönümlük bir yer tahsisi yaptı. Yani bunu devlet yaptı. Biz gidip oraya oturmadık. Biz burada tek kuruşun hesabını yaparak bir şeyler üretmeye çalışıyoruz. Şimdi bu Çambaşı’nda ki araziyi çevirmeye çalışıyoruz. Ancak tellerin kesildiğini duyuyoruz. Çeşitli haberler yapılıyormuş gestapo kampı yapılıyor diye. Şimdi ben çok açık ve net bir insanım ; gayrimenkul mülkiyet hakkı kutsaldır ve anayasayla teminat altına alınmıştır. Hiçbir kimsenin tapulu malına kimse oturamaz. Bunun adı suç olur. Sonuçta devlet orayı bir derneğe tahsis etmiş. Burada bir ihtar gelmiştir kulübümüze başka bir parselle ilgili bizimle hiçbir ilgisi yok sonra benim Osmanlı tapum var Selçuklu tapum var. Burada ben insanlara yol da gösteriyorum, mahkemeye gidersiniz tedbir kararı koydurursunuz,. Niçin bu şehirde her şeyin önüne bir engel getirilmeye çalışılıyor. Biz bunu Sayın Valimizin Ordu için yaptığı güzel şeyleri görüp bunun bir parçası olmak adına. Şimdi ben Avusturya’da 1 buçuk ay kampımı yaptım, 200.000 € ödedim geliyorum. Biz ne yapmaya çalışıyoruz Türkiye’de hiç olmayan bir spor kompleksi yapalım, 365 gün bize gelir getirsin, Karadeniz takımları gelsin burada kamp yapsın, bütün takımlar gelsin böyle bir şeyler yapmak istiyoruz. Topuk Yaylasının bölgeye yarattığı etkiyi görmek lazım. Biz bunu her şeye rağmen yapacağız. Gestapo kampı falan yapmayacağız. Biz burayı yapacağız ve bu tesis herkesin parmakla göstereceği bir tesis olacak. Bunu Ordu şehri ve Orduspor için yapacağız. Uğurcan Bey bu logo tartışmalarında güzel bir açıklama yaptı, ben de altına imzamı atıyorum. Dedi ki : ‘’Dünya’dan Ordu’ya bakalım, Ordu’dan Dünya’ya değil.” Ordu’dan dünyaya bakarsak hata ederiz. Şehrin gelişmesi lazım. Taraftarımız şampiyonluk görmek istiyor, biz de istiyoruz. Bizim kısır çekişmelerle, şunlarla bunlarla işimiz yok. İşini doğru yapan insanlara saygım sonsuz, biz hiç başarılmayan şeyleri başarmak istiyoruz, memleketimiz için bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Herkes destek olursa çok daha kolay başarırız ve bu başarıyı hep beraber paylaşırız..