Türkiye’nin en büyük organik tatil köyünü, Çambaşı Yaylası’na yapacak olan Ordulu işadamı Sargün Gündüz ile Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal’ı makamında ziyaret etti.
Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Ordulu işadamı Sargün Gündüz, Çambaşı Yaylası Evrek Obası’ndaki 300 dönümlük alanda Türkiye’nin en büyük organik tatil köylerinden birisini yapacağının altını çizdi.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’da Çambaşı Yaylasının ülkenin önemli bir turizm merkezi olacağını işaret ederek, Türkiye’nin en büyük organik tatil köyünün, Çambaşı Yaylası’na yapılacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerçekleşecek olan yatırımın il, ilçe ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını kaydetti.