Kabadüz ilçesinde İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu başkanlığında, aylık mutad toplantısı gerçekleştirildi.
Çambaşı Yaylasında bir dağevinde gerçekleşen toplantıya Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu ve tüm ilçe müftüleri katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, belirlenen gündem maddelerinin okunmasıyla devam etti.
Toplantıda, gündeme ilişkin konular ve Kutlu Doğum Haftası ile ilgili yapılacak faaliyetler görüşüldü.
Toplantı, gündemle ilgili konuların görüşülmesi ve fikir alış verişinde bulunulmasıyla son buldu.
Öte yandan toplantıya katılan Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da toplantının ilçelerinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.