Bu sene 12. düzenlenecek ve başladığı yıldan bu yana çoşkusu giderek artan Geleneksel hale gelen, Çambaşı Yayla şenlikleri 14-15 Temmuz günlerinde Çambaşı Yaylasında. Belediye Başkanı Yener Kaya Şenlikle ilgili olarak “her sene düzenlediğimiz ilginin üzerine katlanarak büyüdüğü, özellikle yörenin tanıtılmasında büyük pay sahibi olan Şenliklerimiz Temmuz ayının 2.haftasonu olan 14-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceğiz.13 Temmuz cuma günü sünnet şöleni ile başlayacak şenlik programı 14 Temmuz c.tesi Kabadüz Kaymakamlığı İlçe Tarım müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenecek çeşitli yöresel yarışmalar animasyon gösterileri mahalli sanatçıların yer alacağı konser gece düzenlenecek havai fişek gösterisi ile devam edecek ve finali pazar günü Attilla Taş Zeynep Başkan ve Coşkun Gök’ün renklendireceği dev halk konseri ile kapanışı yapacağız.Tüm hemşerilerimizi bu şölene davet ederiz” dedi.