Kabadüz Belediyesi Harami Mahallesi Danışman camisinin giriş yolu ve bahçesine beton döktü.
Harami Muhtarı Celal Yılmaz, mahallesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’ya teşekkür etti.
Caminin bahçe ve giriş yoluna beton döküldüğünü ifade eden Muhtar Yılmaz, “Mahallemdeki Danışman camimizin bahçesi daha düzenli bir hale getirmek istiyorduk. Bu durumu Sayın Belediye Başkanımız Yener Kaya ile görüşerek kendisinden beton sözü aldık. Sağ olsun bu ihtiyacımızı karşıladı. Kendisine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi.
Mahalle sakinlerinin isteklerini dikkate aldıklarını belirten Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da, “Belediye, vatandaş ve hayırseverlerle birlikte camimizin etrafını ve giriş yolunu beton döktürdük. Katkı sağlayan ve destek olan herkese şükranlarımız sunuyorum” diye konuştu.