Merkezi İstanbul da bulunan Kabadüz Yokuşdibi Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma derneği geleneksel hale gelen kaynaşma yemeği 30.03.2013 tarihinde İstanbul Esenler Kültür merkezinde yapıldı.Katılımın çok olması nedeniyle oldukça renkli geçti.Yokuşdibi Beldesinden AKP Belde başkanı Kenan Çeküç, Merkez mahallesi Muhtarı İmdat Kara duman, Musakırık Mahallesi Muhtarı Selahattin Günaydın Kirazdere Mahallesi Muhtarı Özer Akçay ve Yokuşdibi Belediye Başkanı Yener Kaya temsil etti.  Yemekte konuşma yapan Belediye Başkanı Yener Kaya amaçlarının ve hedeflerinin artık büyüdüğünü ve çıtanın yükseldiğini belirterek görev süresinde Beldenin bir marka olma yolunda hızla ilerleme kaydettiğini dile getirdi.Yemek daha sonra sanatçıların sahne alması ve yapılan hediye çekilişi ile son buldu.