Tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen programlarla coşku ile kutlandı.
Cumhuriyetin ilanının 93. yıl dönümü kutlama programı kapsamında İlçemiz Kaymakamı Yunus Can İNAL Kaymakamlık Makamında İlçemiz protokolünün bayram tebriklerini kabul etti. Tebrik kabulünün ardından Kabadüz ÇPAL salonlunda düzenlenen kutlama programına geçildi.

Kabadüz ÇPAL salonlunda düzenlenen programa İlçemiz Kaymakamı Yunus Can İNAL, Kabadüz Belediye Başkanı Yener KAYA, İlçe Jandarma Komutan V. Erol SARIARSLAN, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçemiz Kaymakamı Yunus Can İNAL ve Belediye Başkanı Yener KAYA törende öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçemiz Kaymakamı Sayın Yunus Can İNAL tarafından yapıldı. Daha sonra öğrencilerin şiirleri ve düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdiminin ardından program sona erdi.