Kabadüz Belediyesi Merkez Mahalle Karakiraz semtinde yol genişletme çalışmalarına başladı.
Yıllardır yolun dar oluşu nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşayan mahalle sakinleri başlayan çalışmalardan oldukça mutlu.
Çalışmaları değerlendiren Başkan Kaya, yol genişletme çalışmalarının kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini ifade ederek, “Karakiraz semti Mürtezeoğlu mevkiinde yolun dar oluşu nedeniyle vatandaşlarımız araçlarıyla geliş ve gidişlerinde büyük sıkıntı yaşıyorlardı. 200 metre uzunluğundaki yolun genişletme çalışmalarına başladık. İnşallah başlattığımız yol genişletme çalışmalarımız hava koşullarına bağlı en kısa sürede tamamlanarak, vatandaşlarımızın sorunu çözüm bulmuş olacak”dedi.
Kabadüz Merkez Mahalle Muhtarı Adnan Kahveci ise, Belediye tarafından başlatılan çalışmalardan dolayı Başkan Yener Kaya’ya teşekkür ettiğini söyledi.