Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya,Karayolları Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Reis ile birlikte Çambaşı-Kabadüz karayolunda yol yapım çalışmalarını yerinde incelemelerde bulundu.
İnceleme gezisi hakkında bilgi veren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya,Karayolları Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Reis ile birlikte Çammbaşı-Kabadüz karayolunda yol yapım çalışmalarını incelediklerini aktardı.
Devam eden yol yapım çalışmaları hakkında firma yetkililerinden bilgi aldıklarını belirten Başkan Kaya, “Karayolları Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Reis ile birlikte Çammbaşı-Kabadüz karayolunda yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik.Öte yandan uzun süredir devam eden kötü hava koşulları nedeniyle bozulan karayolunun iyileştirilmesi için neler yapılması gerektiğini birlikte istişare ettik”dedi.