KABADÜZ İLÇESİNE TOKİ GELİYOR
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Kabadüz Merkez ve Yokuşdibi Mahallesine TOKİ yapılacağı müjdesini verdi.
Kabadüz ilçesinde iki noktada hayat bulacak TOKİ Konutları gerçekleştirmek istedikleri önemli projelerden birisinin olduğunun altını çizen Başkan Kaya, vatandaşların taleplerini almaya başladıklarını söyledi.
,TOKİ’ye başvuru yapmak isteyenlerin belediyeye başvuru yapmaları gerektiğini ifade eden Başkan Kaya, “Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara ziyaretim de TOKİ çalışması üzerinde durduk. Bizim projelerimizden birisi olan TOKİ’de en son noktaya geldik. Halkımıza müjdemiz olsun. Kabadüz Merkez ve Yokuşdibi Mahallemizde vatandaşlarımızdan gelen talebe göre çalışmalarımıza başlayacağız. Vatandaşlarımızdan gelen talebe göre belirlediğimiz arsalar çoğaltacağız.TOKİ konutlarına sahip olmak isteyen İl içi, il dışı ve yurt dışındaki vatandaşlarımızın belediyemize müracaat etmelerini gerekmektedir.