Ordu’nun Kabadüz ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı.
Törene, Kaymakam Zafer Özçelik, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Erol Sarıarslan, Belediye Başkanı Yener Kaya, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Kabadüz Merkez ilköğretim binası önünde yapılan törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti.
Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Zafer Özçelik, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Erol Sarıarslan, Belediye Başkanı Yener Kaya tarafından verildi.