Ordu İli Kabadüz İlçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,17 Mayıs Pazar günü geleneksel piknik etkinliğini gerçekleştirecek.
İstanbul ilinde faaliyet gösteren Ordu İli Kabadüz İlçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Şanlıtürk 17 Mayıs Pazar günü deneğin geleneksel piknik etkinliğini gerçekleştireceklerini söyledi.
Tüm hemşerilerini pikniğe davet ettiklerini belirten Başkan Şanlıtürk, “Pazar günü gerçekleştireceğimiz piknik organizasyonu ile hemşerilerimizle biraraya gelmeyi arzuluyoruz. Tüm hemşerilerimizi piknik şölenimizde görmek hepimizi mutlu edecek.Pikniğe katılmak isteyenlerin 0 537 862 17 44 numaralı telefondan bizlerle irtibata geçmelerini önemle rica ediyorum” dedi.
Şanlıtürk, pikniğin Bağcılar Belediyesi Kirazlıbent 1 Nolu Mesire Alanı Kemerburgaz-İstanbul adresinde yapılacağını sözlerine ekledi.