Kabadüz ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası ilçe merkezinde kar kalınlığı 60 cm ulaştı.
Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Büyükşehir Belediyesi,Karayolları ve belediyemizle kar açma çalışmalarının aralıksız sürdürdüğünü söyledi.
Ana yolun açık olduğunun altını çizen Başkan Kaya, “İlçemizde etkili olan kar yağışı sonrası Çambaşı Yaylamızda kar kalınlığı 2 metreye ulaşırken, ilçe merkezimizde 60 cm oldu.Şuan devam eden kar yağışının durması halinde tüm mahalle yollarının açma çalışmalarına başlayacağız.Ana yolumuz açık ve Büyükşehir, karayolları ile belediye ekiplerimiz kar açma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.Şuana kadar bizlere gelen olumsuz bir durum yok.Olması halinde hemen ekiplerimiz müdahale edebilecek durumdadır”dedi.