Bu sene 12.si düzenlenen Geleneksel Çambaşı yayla şenlikleri muteşem halk konseri ile 15 Temmuz pazar günü yaklaşık 50 bin kişinin katılımları ile son buldu.Program kapsamında Kabadüz İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Yokuşdibi Belediyesi ile birlikte organize edilen yöresel yarışmalarda ilk üçe giren yarışmacılara çeşitli hediyeler Saraycık Belediye Başkanı Mustafa Candan Ulubey Belediye Başkanı Akif Atlı ve Yokuşdibi Belediye Başkanı Yener Kaya tarafından verildi.Pazar günü yapılan açılış konuşmasında da Belediye Başkanı Yener Kaya’nın söylemleri ile sanki örtüşürcesine birlik ve beraberlik adına çok güzel örnekler sunuldu.Merkezi İstanbulda bulunan Yokuşdibi Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Şener ve Yönetim kurulu yine Merkezi İstanbulda bulunan Kabadüz Derneği Yönetim kurulu üyeleri Recep Korkmaz ve Bahri Bayram birlik ve beraberlik mesajları verdiler.Amaç ortak hedef ayni Çambaşı Ordunun yeni markası olmalı.Ayrıca Ordu Gezen Bilir Off-Road kulubü tarafından tertiplenen jeep şenlikleri ayrı bir hava güzellik kattı.