Ordu’da Türkiye Kayak Federasyonu’nun 8-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiği Kayak Hakem Kursu sona erdi. Ordu’da gerçekleşen ve üç gün süren Kayak Hakem Kursu’na 15 ilden 62 kursiyer katıldı.Kursiyerler kursun son gününü Çambaşı Yaylasında kar üzerinde verilen eğitimlerle tamamladı.
Kursiyerleri Çambaşı Yaylasında ziyaret eden Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “İlimizde açılan kurs beklenen üzerinde yoğun ilgi görerek 15 ilden gelen 62 katılımcıyla gerçekleşti. Bu tablo bölgemizdeki kayak sporunun gelişeceğinin göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Türkiye Kayak Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Cengiz Uludağ, Kayak Federasyonu Merkez Hakem Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ulukan,Kayak Federasyonu Ordu İl Temsilcisi Fevzi Turan Belediye Başkanı Yener Kaya’yı makamında ziyaret etti.