Kabadüz ilçesini ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Çambaşı Yaylasında Arap turistlerle sohbet etti.
Kabadüz ilçesini ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, esnaf ve vatandaşların geçmiş Ramazan Bayramlarını kutladı.
Kabadüz ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları bir bir dolaşan Milletvekili Fatih Han Ünal, daha sonra Yokuşdibi Mahallesi ve Çambaşı Yaylasını ziyaret etti.
Çambaşı Yaylasında karşılaştığı Arap turistlerle sohbet eden AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, yabancı turistleri Çambaşı Yaylasında görmenin kendisini herkesi mutlu ettiğini söyledi.
İlçe ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Fatih Han Ünal, vatandaşlarla günün anısına fotoğraf çektirdi.