Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı ve Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı’ndaki otel inşaatında incelemede bulundular.
Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylasında bir süre öncesinde Ordulu işadamı Akif Baş tarafından Çambaşı Otelin inşaatına başlanıldı. 3,5 Milyonluk yatırım olan ve 50 yatak kapasiteli otelde havuz, restoran, toplantı ve spor salonlarının yanında hamam olacak.
Otel inşaatında incelemede bulunan Kaymakam Avcı, ” Bu gün yaylamızda inşaatı devam eden tesis bölgenin ihtiyacını karşılayacak, diğer yatırımcılara ise örnek olacak”dedi.
Çambaşı Yaylasına her mevsim yerli ve yabancı turistlerin geldiğini belirten Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya da, “Son yıllarda yaylamıza gösterilen büyük bir ilgi var. Özellikle son 3 yıl içerisinde Arap turistler yaylamıza gelmeye başladılar. Bu gösterilen ilgi tesis ihtiyacını da ortaya çıkartıyor. İnşaatı devam eden Çambaşı Otelde hizmete girdiğinde bölgenin ihtiyacını karşılayacak tesislerden birisi olacak” diye konuştu.