Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yapılması planlanan yeni belediye hizmet binası yerinin kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
Kaya, yaptığı açıklamada, ilçeye yakışan, vatandaşların hizmet akışını kolaylaştıracak modern yeni hizmet binasını oluşturmak için çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.
Yeni hizmet binası yerinin kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını aktaran Başkan Kaya, şunları söyledi:
“Yeni hizmet binamızı Belediye Meclis kararı ile Ordu’yu görebilen Şehit Adem Çiçek Çocuk Parkının yan tarafında bulunan arsa üzerine yapılmasını karar verdik. Buradaki arsanın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Şuan binanın proje çalışması üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde hizmet binamızın inşaatına başlayacağız.”