Ordu’nun Kabadüz ilçesi Yokuşdibi mahallesinde yaptırılan Yeşilyurt camisinin açılışı dualar eşliğinde yapıldı.
Açılış törenine Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş, Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, İl Müftü Yardımcısı Saim Şirin, Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş, caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiğini aktardı.
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde, caminin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra açılışa katılanlar Yeşilyurt camisinde Cuma namazı kıldı.