Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesince ortaklaşa düzenlediğimiz Çambaşı Yayla Festivalinde yöremiz ürünleri olarak Tarım ve Hayvancılık dalında ön eleme yapılmak suretiyle, En Güzel buzağı (0-6 ay arası, kulak küpeli pasaportlu), En Güzel Kuzu(0-3 ay ay arası, kulak küpeli pasaportlu), En Güzel Peynir (İşletme Belgeli olacak), En Güzel Bal (İşletme Belgeli olacak),En güzel çilek ((İşletme Belgeli olacak)Her türlü yöresel el sanatları ürünleri (sepet, gıdık,dastar, kolan, hedik, küçük maket ahşap hediyelik eşyalar,el örgüsü, oya işleri ve benzeri) dallarında ödüllü yarışmalar düzenlenecektir.
İlçemiz düzeyinde bu dallarda halkımızdan yarışmaya katılacak olan vatandaşlarımızın 18.07.2019 Perşembe günü saat 17:00 kadar Kabadüz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.