Kabadüz ilçesinde su sorunu tarih oluyor.Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ilçenin su sorununu kısa süre içinde tarih olacağını söyledi.
Süren çalışmaları değerlendiren Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, şu ifadelere yer verdi:
“Kabadüz ilçemize bugüne kadar yapılmayan hizmetler yapıldı ve asla çözülemez denilen sorunlar çözüldü.
34 kilometre uzakta bulunan Çambaşı Yaylamız Değirmenbaşı Obasından Ordu Büyükşehir OSKİ Genel Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmayla ilçemizde su sorunu çok kısa süre içinde tarih olacak. Değirmenbaşı Obasından başlanılarak yapılan su hattı Kabadüz ilçemizin Dişkaya Mahallesi Aşoluk Semtinde mevcut hatta bağlanmasıyla saniyede 68 litre su ilçemize akacak.İlçemizde su hattı çalışmasının yanında Çambaşı Merkezine 50 tonluk su deposu hızla yapılıyor. Bunun yanında Turnalık Susuz Obasına 10 ton ve Yokuşbaşı’na 10 tonluk su depoları da hızla yapılacak.
Şimdiden emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.”